XOOZ & Blinkend Beeld

Wat leuk dat je interesse hebt in een ‘XOOZ & Blinkend Beeld’ samenwerking!

Om onze handgemaakte kleding goed te kunnen laten zien zijn mooie, scherpe foto’s heel belangrijk. Gelukkig is Jonne van Blinkend Beeld een ster in het maken van prachtige foto’s.

Wat is de bedoeling?

Als de newbornshoot is afgelopen, kleed je je kindje om in een kledingsetje van XOOZ. Jonne maakt vervolgens nog een aantal foto’s; dit alles zal ongeveer 15 minuten extra in beslag nemen. 

De foto’s van jouw kindje in XOOZ kleding mag ik gebruiken in mijn communicatiekanalen. Denk hierbij aan website, social media, drukwerk en advertenties. Als dank hiervoor ontvang jij een tegoed t.w.v. €25,- om te besteden in de webshop én je ontvangt de extra foto’s (ongeveer 5 stuks) in hoge resolutie van Blinkend Beeld. 

Goed om te weten

De kindjes staan bij ons op nummer één! Wanneer je baby moe of verdrietig is, of je hebt er geen goed gevoel meer bij, dan mag je dit bij Jonne aangeven. Tot aan het moment van omkleden kan de samenwerking geannuleerd worden. Hier doen wij niet moeilijk over, jij behoudt als ouder altijd de regie.

De extra foto’s worden digitaal aangeleverd en hebben als hoofddoel dat onze kleding er goed op staat. Houd er rekening mee dat er ook detailfoto’s bij zitten waarbij het gezicht van je kindje niet of wat minder duidelijk in beeld is. Jonne zorgt ervoor dat er minimaal 1 à 2 foto’s bij zitten die mooi genoeg zijn voor in een fotoalbum of aan de muur!

Meer informatie

Ben je enthousiast en wil je je kindje aanmelden? Stuur Jonne dan een mailtje voor een overzicht met alle ‘spelregels’. Ben je akkoord dan zijn we er helemaal klaar voor. Hopelijk zien we jouw kindje binnenkort stralen in een XOOZ outfit!

Liefs, Miranda | XOOZ