Baggy Spreidbroek

Dit model met een ruime inzet in het kruis is ontworpen om over een spreidbroek te dragen. Het broekje is bedoeld voor over een pavlik bandage maar past indien gewenst ook over een campspreider. Het soepele elastiek in de taille valt bij het dragen van een pavlik bandage net boven de bevestiging van de banden zodat deze niet belemmerd worden. 

Spreidjogger / Spreidlegging

Dit slimfit model is ontworpen om onder een spreidbroek te dragen. Het brede gedeelte in het kruis en de ingezette broekspijpen zorgen ervoor dat de naden niet op spanning staan in de spreidstand. De Spreidjogger/Spreidlegging kan onder een campspreider of pavlik bandage* gedragen worden.

*Mag jouw kindje de pavlik bandage niet af tijdens de verzorgmomenten? Kies dan liever voor een Baggy Spreidbroek.

Pavlik Boxpakje

Dit boxpakje is gemaakt om over de Pavlik bandage heen te dragen. Het pakje heeft een overslaghals voor makkelijk aan- en uittrekken en een drukknoopsluiting van enkel tot enkel. Hij valt ruim op maat, een maat groter bestellen is daarom niet nodig.

Pavlik Jumpsuit

Deze jumpsuit is ontworpen om over een Pavlik bandage heen te dragen. Het pakje heeft een drukknoopsluiting op beide schouders en van enkelboord tot enkelboord. Hij valt ruim op maat, een maat groter bestellen is daarom niet nodig.

Heb je vragen of twijfel je of een kledingstuk geschikt is voor het type spreidbroek van jouw kindje? Neem dan contact met ons op.