Hieronder vind je informatie over onze speciale kledingstukken voor kindjes met een spreidbroek. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Baggy Spreidbroek

  • Pavlik bandage / Campspreider

Dit model broekje voor over de spreidbroek is comfortabel en ruimvallend. Het kruis heeft een brede inzet, deze geeft de Baggy Spreidbroek een optimale pasvorm en voldoende ruimte voor de spreider. Het elastiek in de taille is uiterst soepel en rekbaar, waardoor je het broekje in een handomdraai aan- en uittrekt. Onmisbaar wanneer jouw kleintje de spreidbroek niet uit mag tijdens verschoonmomenten!

Omdat de Baggy Spreidbroek een hoge taille heeft, belemmert het broekje de banden van een Pavlik-bandage niet en past hij ook over een Campspreider. Bij een Pavlik-bandage valt de taille van het broekje net boven de banden op het harnas. Over een Campspreider draagt de Baggy Spreidbroek wat lager en valt het elastiek in de taille. Wisselen jullie van spreider of mag hij af? Dan draagt je kindje het broekje nog lekker even door. Extra duurzaam dus!

Spreidlegging

  • Pavlik bandage / Campspreider

De spreidlegging draagt je kleintje onder een Pavlik-bandage of Campspreider. Het brede gedeelte in het kruis en de ingezette broekspijpen zorgen ervoor dat de naden van het broekje niet op spanning staan. Dit is belangrijk, want leggings en maillots met een middennaad kunnen na een tijdje gaan ladderen of scheuren. Mag jouw kindje de Pavlik-bandage niet af tijdens verzorgingsmomenten? Kies dan een Baggy Spreidbroek om over de spreider aan te trekken.

Kindjes die langere tijd een gipsbroek hebben gedragen kunnen soms de beentjes nog niet goed bij elkaar buigen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een verticale drukknoopsluiting in het midden van het broekje toe te voegen. Hierdoor kan de tailleband volledig open, vanaf de voorkant tot onder de tailleband aan de achterkant van het broekje. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Pavlik Boxpakje

  • Pavlik bandage

Dit boxpakje hebben we speciaal ontworpen om over een Pavlik-bandage heen te dragen. Zo houd je de spreidbroek schoon terwijl je kindje er fantastisch uitziet! Het pakje heeft een enveloppehals zodat hij makkelijk over het hoofdje gaat, zonder gedoe met knoopjes. Deze halsopening is ook érg handig om snel te kunnen controleren of de banden van de Pavlik-bandage nog goed zitten. Door de drukknoopsluiting aan de onderkant van het boxpakje is verschonen appeltje-eitje!

Baggy Gipsbroek

  • Gipsbroek

Dit fijne broekje is onmisbaar wanneer je kindje een gipsbroek draagt! We maken de Baggy Gipsbroek van katoentricot, zodat het broekje in combinatie met het gips niet oncomfortabel warm wordt. Door de ruime pasvorm past dit model over iedere gipsbroek. Zowel de voorkant als de onderkant kan volledig open d.m.v. drukknopen, zo kun je dit broekje heel makkelijk aan- en uit kunt trekken!