Op deze pagina vind je meer informatie over onze speciale kledinglijn voor kindjes met een spreidbroek. Heb je vragen of twijfel je of een kledingstuk geschikt is voor het type spreidbroek van jouw kindje? Neem dan contact met ons op.

Baggy Spreidbroek / jogger

Het baggy broekje is een comfortabel en ruimvallend model. Het broekje heeft een breed inzet in het kruis. Dit maakt hij extra mooi zit bij de -door het spreidbroekje gespreide- beentjes! In de taille verwerken we extra soepel elastiek. Hierdoor kan deze maximaal rekken en trek je het broekje zonder moeite aan en uit over de spreidbroek. Onmisbaar wanneer jouw kleintje de spreidbroek niet uit mag tijdens de verschoonmomenten!

Omdat dit model een hoge taille heeft, belemmert het broekje de banden van een Pavlik bandage niet en past hij ook over een Campspreider. Wisselen jullie van spreider of mag hij af? Dan draagt je kindje het broekje nog lekker even door. Extra duurzaam dus!

Spreidlegging / jogger

Dit smal vallende model draagt je kleintje onder de Pavlik bandage of Campspreider. Het brede gedeelte in het kruis en de ingezette broekspijpen zorgen ervoor dat de naden niet op spanning staan bij gespreide beentjes. Dat is belangrijk, want bij gewone leggings gaan deze na een tijdje vaak ladderen of scheuren.

Mag jouw kindje de Pavlik bandage niet af tijdens de verzorgingsmomenten? Kies dan het Baggy model om over de spreidbroek aan te trekken. Voor kindjes die door langdurig dragen van een gipsbroek de beentjes nog niet bij elkaar kunnen buigen, is het mogelijk om tegen een meerprijs een verticale drukknoopsluiting in het midden van het broekje toe te voegen. Hierbij kan de tailleband volledig open aan de voorkant. Stuur gerust een e-mail voor meer informatie!

Pavlik Boxpakje

Dit boxpakje is gemaakt om over de Pavlik bandage heen te dragen. Zo houd je de spreidbroek schoon terwijl je kindje er fantastisch uitziet! Het pakje heeft een overslaghals zodat hij makkelijk over het hoofdje gaat, zonder gedoe met knoopjes. Door de drukknoopsluiting van enkel tot enkel is verschonen appeltje-eitje!

Het Pavlik Boxpakje valt ruim op maat, een maatje groter bestellen is daarom niet nodig.

Pavlik Tuinpakje

Dit model draagt je kindje over de Pavlik bandage, dit beschermt de spreider tegen vlekken en staat ook nog eens geweldig! Je kiest zelf of je je kindje iets met lange of korte mouwtjes aantrekt onder het pakje, dat maakt hem geschikt voor ieder seizoen.

Het Pavlik Tuinpakje valt ruim op maat, een maatje groter bestellen is daarom niet nodig.

Baggy Gipsbroek

Door de ruime pasvorm past dit model broek over een gipsbroek. Zowel de voorkant als de onderkant kan volledig open door middel van een drukknoopsluiting, waardoor je dit broekje makkelijk aan- en uit kunt trekken!