Baggy Spreidbroek

Dit model met een ruime inzet in het kruis is ontworpen om over een spreidbroek te dragen. Het broekje is bedoeld voor over een pavlik bandage maar past indien gewenst ook over een campspreider. Het soepele elastiek in de taille valt bij het dragen van een pavlik bandage net boven de bevestiging van de banden zodat deze niet belemmerd worden. 

Slimfit Spreidbroek

Dit model is ontworpen om onder een spreidbroek te dragen. Het brede gedeelte in het kruis en de ingezette broekspijpen zorgen ervoor dat de naden niet op spanning staan in de spreidstand. De Slimfit Spreidbroek kan onder een campspreider of pavlik bandage* gedragen worden.

*Mag jouw kindje de pavlik bandage niet af tijdens de verzorgmomenten? Kies dan liever voor een Baggy Spreidbroek.

Baggy Gipsbroek

Dit model is speciaal ontworpen om over een gipsbroek te dragen. In de taille zit soepel elastiek. De drukknoopsluiting aan de voorkant en van enkel tot enkel zorgen ervoor dat dit broekje volledig open kan.

Spreidstand Jumpsuit

Dit model is ontworpen om over een pavlik bandage te dragen. Indien gewenst past hij echter ook over een campspreider. De jumpsuit heeft een ruime pasvorm en een drukknoopsluiting van enkel tot enkel. 

Spreidstand Jurkje

Dit model heeft een ruime pasvorm en soepel elastiek in de taille. De onderkant van het jurkje is extra breed zodat deze voldoende ruimte geeft voor beentjes in de spreidstand.

Heb je vragen of twijfel je of een kledingstuk geschikt is voor het type spreidbroek van jouw kindje? Neem dan contact met ons op.