Baggy Spreidbroek

Dit model met een ruime inzet in het kruis is ontworpen om over een spreidbroek te dragen. Het broekje is bedoeld voor over een pavlik bandage maar past indien gewenst ook over een campspreider. Het soepele elastiek in de taille valt bij het dragen van een pavlik bandage net boven de bevestiging van de banden zodat deze niet belemmerd worden. 

Spreidjogger / Spreidlegging

Dit slimfit model is ontworpen om onder een spreidbroek te dragen. Het brede gedeelte in het kruis en de ingezette broekspijpen zorgen ervoor dat de naden niet op spanning staan in de spreidstand. De Spreidjogger/Spreidlegging kan onder een campspreider of pavlik bandage* gedragen worden.

*Mag jouw kindje de pavlik bandage niet af tijdens de verzorgmomenten? Kies dan liever voor een Baggy Spreidbroek.

Pavlik Jumpsuit

Deze jumpsuit is gemaakt om over de pavlik bandage te dragen. Hij heeft een ruime pasvorm. De onderkant geeft een drukknoopsluiting en kan volledig open en de enveloppehals zorgt voor makkelijk aan- en uitkleden. 

Spreidstand Jumpsuit

Dit model is ontworpen om over een pavlik bandage te dragen. Indien gewenst past hij echter ook over een campspreider. De jumpsuit heeft een ruime pasvorm en een drukknoopsluiting van enkel tot enkel. 

Heb je vragen of twijfel je of een kledingstuk geschikt is voor het type spreidbroek van jouw kindje? Neem dan contact met ons op.