“XOOZ® is dé specialist in het
creëren van kleding voor baby’s
met een spreidbroek.”

Jij zoekt comfortabele spreidbroekkleding voor je kindje, wij maken het voor je! Onze handgemaakte kleertjes zijn geschikt voor verschillende soorten spreiders, komen uit ons eigen atelier en hebben een uitstekende pasvorm.

Shop op spreidbroek

Pavlik bandage

Als je op zoek bent naar een geschikt broekje voor de Pavlik bandage dan is er keuze uit een ‘Baggy Spreidbroek’ voor over de Pavlik bandage of een ‘Spreidlegging’ voor eronder. Wil je een setje shoppen? Dan zijn de Comfy Shirtjes heel mooi te combineren met de spreidbroekjes. Ook vind je het Pavlik Boxpakje in ons assortiment. Dit pakje is heerlijk comfortabel voor je kindje en beschermt de Pavlik bandage tegen vlekken.

Bekijk het Pavlik bandage aanbod

Campspreider

Voor de Campspreider is de ‘Spreidlegging’ een heel fijn model. Deze heeft een aangesloten pasvorm en draagt je kindje onder de spreidbroek. Onze Comfy Shirtjes vallen heel mooi boven een Campspreider. Ook de Ribtricot Shirtjes in recht model uit de reguliere collectie kunnen -wanneer je kindje een Campspreider draagt- gecombineerd worden met een spreidlegging. Zoek je een broekje dat over de Campspreider past? De ‘Baggy Spreidbroek’ is ontworpen voor de Pavlik bandage, maar kan indien gewenst ook over een Campspreider gedragen worden.

Bekijk het Campspreider aanbod

Gipsbroek

Voor baby’s met een gipsbroekje maken we de ‘Baggy Gipsbroek’. Dit model heeft een ruime pasvorm en soepel elastiek aan de enkels en in de taille. Het broekje heeft drukknopen aan de voor- en onderkant waardoor het model helemaal open kan. Hierdoor past hij altijd; met en zonder stok tussen de beentjes! Wil je de ‘Baggy Gipsbroek’ graag combineren met een leuk shirtje? Dan vallen de Comfy Shirtjes door de iets uitlopende onderkant heel mooi boven de gipsbroek.

Bekijk het Gipsbroek aanbod

Shop op categorie