“XOOZ® is dé specialist in het
creëren van kleding voor baby’s
met een spreidbroek.”

Unieke Baggy Gipsbroekjes

Jij zoekt comfortabele spreidbroekkleding voor je kindje, wij maken het voor je!

Onze handgemaakte kleertjes voor baby’s met een spreid- of gipsbroek zijn geschikt voor verschillende soorten spreiders, komen uit ons eigen atelier en hebben een uitstekende pasvorm.

Specialisme

Goed passende spreidbroekkleding is vaak lastig te vinden. Vooral wanneer je op zoek bent naar iets comfortabels én modieus! Daarom verdiepen wij ons al jaren in het creëren van mooie kleding voor kindjes met een spreidbroekje. Onze speciale kleertjes zijn geschikt voor verschillende soorten spreiders en hebben een uitstekende pasvorm. We besteden extra zorg aan het uitzoeken van onze materialen, zodat de kleding altijd zacht is en comfortabel aanvoelt!

Pavlik bandage

Voor deze spreider hebben we meerdere passende kledingstukken in onze collectie. Bijvoorbeeld de ‘Baggy Spreidbroek’ voor over de Pavlik bandage, zo leuk met een ‘Pavlik Romper’ of ‘Comfy Shirtje’! Wanneer je liever een broekje onder de spreidbroek doet hebben we het ‘Spreidbroekje Rib’ en de ‘Spreidlegging’. Combineer deze bijvoorbeeld met een tuniekje welke je over de Pavlik bandage doet, zo blijven het harnas en de banden mooi schoon! Liever een boxpakje? Ook hier hebben we aan gedacht. Het ‘Pavlik Boxpakje’ zit heerlijk comfortabel, staat geweldig en beschermt de Pavlik bandage tegen vlekken. Mix en match met bijpassende accessoires en creeër zo de mooiste setjes!

Campspreider

Bij deze spreider wil je liefst een aangesloten broekje, zodat er geen opgehoopte stof tussen de manchetten van de spreider en de beentjes van je kindje zit. Dit kan namelijk zorgen voor vervelende irritatie! Het probleem met leggings is echter dat de kruisnaden bij langdurige spreidstand van de beentjes al gauw loslaten, of de stof gaat ladderen door de grote spanning op de naden. Daarom hebben wij het ‘Spreidbroekje Rib’ met inzet in het kruis en de ‘Spreidlegging’ met ingezette broekspijpen ontworpen! Beide broekjes hebben een spreidstand model en maken we op een manier zodat er zo min mogelijk spanning op de naden staat. Wil je een complete outfit voor je kindje? In onze collectie spreidbroekkleding en onze reguliere babycollectie vind je lieve tuniekjes en mooie truitjes. En vergeet de schattige bijpassende accessoires niet!

Gipsbroek

Als je kindje een gipsbroek krijgt komt er vaak veel op je af. Mooie, goed passende kleding vinden is niet makkelijk! Het gips geeft zelf al wel warmte aan de beentjes, maar je wilt je kindje natuurlijk ook graag netjes aankleden. Daarnaast is de gipsbroek vaak scherp, zowel voor je kleding wanneer je je baby draagt of op schoot hebt, als voor de handjes van je kleintje die langs het gips op schuren. Gelukkig hebben wij hier hele toffe broekjes voor! Onze ‘Baggy Gipsbroek’ kan aan de onderkant volledig open, waardoor je hem makkelijk aan- en uit kunt trekken en veel ruimte hebt om je kindje te verschonen. In onze reguliere babycollectie staan veel mooie shirtjes om mee te combineren. Zit het gips bij jouw kindje vrij hoog in de taille of houd je van een wat wijder model? Dan staan de ‘Comfy Shirtjes’ ook erg mooi op de ‘Baggy Gipsbroek’!