Ik heb het starten als zelfstandig ondernemer best een tijdje voor me uit geschoven. Oké, ik was dan al wel ondernemer als vennoot van mijn man Frank, bij West Audio. Maar om daar een stap terug te zetten en ernaast volledig voor mezelf te beginnen was best spannend.

Wat zou er kunnen gebeuren als je vandaag besluit je hart te volgen?

Door dit te doen koos ik (of eigenlijk kozen wij, want natuurlijk heb ik met Frank overlegd) voor minder inkomsten maar meer werkplezier. Voor een groot deel van mijn taken bij West Audio moest iemand ingehuurd worden, en dat heeft financieel gezien grote impact. Deze kosten kan ik met de inkomsten uit XOOZ niet opvangen.

Toch besloot ik na een tijd twijfelen de stap te zetten, en gelukkig maar! In mijn atelier voel ik de passie voor het vak, kom ik tot rust en geniet ik van het maken en verpakken van de bestellingen. Ik ben daar helemaal Miranda, voel verbinding met mijn klanten en geniet van mijn werkdagen.

Detailfoto van de achterzijde van een bies

Dat alleen al zou de moeite waard zijn, maar daarnaast werd ons gezinsleven er ook nog eens een stuk gezelliger van. Beiden werken Frank en ik nu vanuit passie, ieder voor zich en dus geen discussies en overleg meer aan tafel en in de avonduren, dat is onbetaalbaar.

Deze keuze was voor mij persoonlijk én voor ons gezin dus de beste beslissing!

Ik merk dat ik het met beslissingen maken voor XOOZ nog altijd lastig vind om naar mijn hart te luisteren, mijn hoofd tettert daar namelijk vaak heel hard doorheen. Maar, wanneer ik het wel doe blijkt het achteraf altijd goed uit te pakken. Hoe afgezaagd het misschien ook klinkt; volg je hart, want dat klopt!

Volg jij je hart, luister je naar je intuïtie?
Ik ben benieuwd, laat je een reactie achter?

Liefs, Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.xooz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 150 reviews.
Product added successful