Levertijd

Alle items in de XOOZ webshop worden met liefde, aandacht en oog voor detail met de hand gemaakt. Hierdoor is er geen grote voorraad, de meeste artikelen worden op bestelling gemaakt.

De gemiddelde levertijd is gemiddeld 1 week, soms zelfs wat sneller. In drukke periodes kan dit oplopen tot maximaal 1,5 week. Wil je graag weten hoe lang het ongeveer gaat duren of heb je een spoedbestelling? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Levering verloopt via PostNL, alle bestellingen worden bij XOOZ met Track & Trace code verzonden.

 

Verzending

​Binnen Nederland rekenen wij een vast tarief van €4,50 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75,- betalen wij de verzendkosten!

Verzendkosten voor artikelen uit de stoffensale bedragen €6,95 binnen Nederland. Wanneer jouw bestelling maximaal 1,5 meter tricot of 1 meter french terry omvat past het in een brievenbuspakket. Stuur mij even een berichtje en ik pas de verzendkosten voor je aan! Gratis verzending is op de stoffensale niet van toepassing.

Voor pakketten naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten €8,50 en nemen wij bij bestellingen vanaf €100,- de verzendkosten voor onze rekening. (Met uitzondering van de stoffensale.) Wil je je bestelling naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op.